duminică, 29 iulie 2012

AOA lanseaza primul album si videoclip, iar EvoL un nou teaser audio

Noul grup de fete AOA de la FNC Entertainment si-au facut astazi debutul cu albumul Angels' Story si videoclipul melodiei de titlu ELVIS. Cei sapte ingeri ai grupului sunt Seolhyunari, Choaya, Hyejeong, Chanmi, Yunaria, Minaring si lidera Jiminel si deasemenea cea pe jumatate inger, Y, detinatoarea cheii catre lumea oamenilor. Fetele prezinta o poveste destul de interesanta, beat-uri ritmate si placute si un look pe masura. Sa le vedem in primul lor videoclip:


Iar mai jos aveti un clip cu intregul album (puteam sa-l pun mai devreme, dar am asteptat sa se lanseze oficial). Albumul contine trei piese: ELVIS, Love Is Only You (care este compusa de Yonghwa din trupa CN BLUE, care a compus deasemenea si melodia Fool de pe albumul de debut My First June al lui Juniel) si Temptation:


Fetele din urmatorul grup al Stardom Entertainment - EvoL - au lansat un nou teaser audio, de data aceasta pentru melodia I'm Sorry. In aceasta melodie, fetele par sa-si arate partea mai sensibila. Oricum, abia astept debutul lor!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu