joi, 27 septembrie 2012

Noutati de la LUNAFLY, Jo Won Min, EvoL, GD, Tamy si altii

Noul trio LUNAFLY de la Nega Network au realizat videoclipul de debut "How Nice Would It Be"
Ador melodia, iar trupa si-a gasit cu siguranta un loc bunisor pentru inceput in topul meu. ^^ Am vazut videoclipul dimineata inainte sa merg la scoala si pot spune ca mi-a facut ziua. ^^
Trio-ul este format din Yun, Sam si Teo.
Trupa a realizat de asemenea si un clip cum exerseaza melodia "You Got That Something I Need". Mai jos sunt ambele clipuri:



Cantaretul Jo Won Min (se mai scrie si Cho Won Min) a realizat videoclipul melodiei "First Snow". In videoclip apare si inotatorul olimpic Park Tae Hwan.


Cei de la Stardom Entertainment au incarcat un clip cu Say din noul grup de fete EvoL dansand freestyle.
Grupul de 5 fete a debutat mai devreme in acest an cu "We Are A Bit Different".


GD a cantat live melodia "Missing You" impreuna cu Lydia Paek, ca o a doua runda a GD LIVE FRIENDS din cadrul Naver Music.


Tamy realizeaza videoclipul melodiei "Never Let You Go":


EXID au dezvaluit niste poze de pe platourile de filmare a noului lor videoclip "Every Night". Fetele au lansat zilele trecute inca o varianta a melodiei si videoclipului "I Feel Good", iar acum se pregatesc de o revenire cu un nou single digital "Every Night". Se pare ca vom avea parte de un concept diferit fata de realizarea precedenta. Lansarea oficiala va fi pe 2 octombrie.



Jewelry au lansat poza teaser cu Semi pentru comeback-ul lor cu "Look At Me".
Grupul de 4 fete se intoarce in octombrie dupa o pauza de 1 an si 5 luni. Melodia de revenire este produsa de cunoscutul producator Shinsadong Tiger, iar fetele promit sa vina cu imagine mai sexy si atragatoare. Aici aveti poza cu Yewon, iar mai jos cea cu Semi:


Un nou grup de fete tocmai a debutat! Acestea sunt BBdeGirl, sunt sase fete foarte dragute care au realizat videoclipul single-ului lor de debut "Messing Around". Numele trupei vine de la "Beauty Blessed de Girl".



Cum am spus si ieri, Ga In din Brown Eyed Girls va realiza in fiecare zi cate un teaser pentru melodiile de pe albumul ei solo "Talk About S." Zilele trecute a realizat pentru "Tinkerbell", ""Catch Me If You Can", iar astazi pentru "Meet Her". Maine ne pregatim pentru "Gaze". ^^






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu