miercuri, 9 ianuarie 2013

Noutati de la Phantom, 2Yoon, CN BLUE si altii


Trio-ul hip-hop Phantom vor realiza cel de-al doilea mini-album "Phantom Theory" pe 17 ianuarie.
Kiggen din trupa a incarcat un clip cu un preview al uneia dintre melodiile de pe album, "Hide & Chic" care este o colaborare cu Micro Dot. De asemenea, trupa a dezvaluit si tracklist-ul albumului:


Tracklist:
01. Hide & Chic
02.03. Dutch Pay04. ㅎㅅㅇㄴㄱ (H S EUNG N G)05. ㅅㅌ(S T)06. ㅁㄴㅇㄱ (M N EUNG G)07. (inst.)

Dupa ce ieri am vazut pozele teaser individuale cu Gayoon si Jiyoon din 4minute (aici), ce vor debuta in curand ca sub-unit-ul 2Yoon, astazi vedem pozele de grup. Sub-unt-ul va debuta de asemenea pe data de 17 ianuarie cu proiectul/melodia "Harvest Moon". Fetele vor prezenta o imagine, un concept mai dulce, mai inocenta, diferit de cel puternic si carismatic al trupei 4minute.





CN BLUE au dezvaaluit si ei tracklist-ul celui de-al patrulea mini-album "Re:BLUE":

01. Coffee Shop
Lyrics: Jung Yong Hwa
Composed: Jung Yong Hwa

02. I Am Sorry
Lyrics: Han Seung Ho, Jung Yong Hwa
Composed: Han Seung Hun, Jung Yong Hwa

03. Where You Are (English)
Lyrics/Composed: Jung Yong Hwa

04. Na Geudae Boda
Lyrics: Han Seung Ho, Kim Jae Yang
Composed: Lee Jong Hyun, Kim Jae Yang

05. Naran Namja
Lyrics: Han Seung Ho, Jung Yong Hwa
Composed: Han Seung Hun, Jung Yong Hwa

06. Lalala
Lyrics/Composed: Jung Yong Hwa

Grupul Prepix au realizat albumul lor "Look to Listen" cu melodia titlu "When I Get Paid" unde au colaborat cu Yoseob din B2ST:


Egobomb au debutat cu single-ul "Ready Fly":


"Throw It Away"


SunBee a realizat melodia "You & I Together" pentru coloana sonora oficiala a dramei "Shut Up Family (Family)", melodia beneficiind si de un videoclip:


Hyunseung din B2ST, Eun Ji si Namjoo din A Pink au realizat clipul MV making a videoclipul "A Year Ago":


MYNAME au realizat imagine teaser pentru comeback. Poza a fost incarcata pe fancafe-ul oficial al trupei alaturi de textul "2nd Single Album. MYNAME is coming soon". Site-ul a specificat ca li se permite fanilor sa comande albume semnate pana pe data de 23 ianuarie, ceea ce poate spune ca albumul va fi lansat la sfarsitul lunii ianuarie sau februarie.



Si VIXX au realizat mai multe poze teaser pentru comeback-ul lor cu cel de-al treilea single "I'm Ready To Get Hurt" care va fi lansat pe 17 ianuarie. Pozele au fost postate de catre mascota robot a trupei, Rovix, alaturi de mesajul "Eu sunt Rovix. Dezvalui pozele teaser pentru mult-asteptatul comeback cu cel de-al treilea single "I'm Ready To Get Hurt". Va rugam sa-i incurajati pe VIXX cat se mai antreneaza inca o zi". Baietii au pre-lansat deja o melodie de pe single si anume "I Don't Want To Be Idol" (aici).









[UPDATE] Si teaser video:








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu